Blog

Alleen inboedels

In de opslag van Meubelopslag Almere mag alleen huisraad worden opgeslagen. Dit in tegenstelling tot andersoortige opslag waarbij u absoluut niet weet wat uw buurman in zijn box heeft staan. Dat kan een gevaar betekenen voor uw inboedel. Daarom is Meubelopslag Almere een goede keus. In onze opslag is het namelijk niet toegestaan om brandgevaarlijke stoffen in de container te plaatsen. En uit ervaring weten we dat u niet vaak bij uw opgeslagen inboedel gaat kijken. Bij Meubelopslag Almere kunt u dan ook niet altijd direct bij uw spullen, omdat wij een container klaar moeten zetten, maar uw inboedel staat zeker een stuk veiliger.

De opslag van Verhuisbedrijf Banis heet voortaan Meubelopslag Almere

Verhuisbedrijf Banis levert kwaliteit bij de opslag van uw inboedel, en blijft dat doen maar wel onder een nieuwe naam. Meubelopslag Almere is de nieuwe poot van de onderneming waar alle opslagactiviteiten in zijn opgegaan. Voor iedereen die al in onze opslag staat verandert er helemaal niets, alleen de naam is gewijzigd. Nog steeds slaan wij uw inboedel op een veilige wijze op.

Nieuwe activiteiten zijn de verhuur van materialen voor uw verhuizing en een container kunt u ook zelf vullen bij ons aan de hal of bij u voor de deur. In onze webwinkel kunt u onze materialen bestellen.